Sandvișuri BLT cu slănină confiată, salată verde și gem de roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri BLT cu slănină confiată, salată verde și gem de roșii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.52 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 108g de grăsime, și un total de 1356 calorii. 232 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper măcinat, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri cu slănină, salată, roșii și ouă prăjite, Sandvișuri cu slănină liliputiană, salată verde și roșii, și Sandvișuri cu slănină, salată verde și roșii verzi prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru slănina confiată: reglați rafturile cuptorului la pozițiile medii superioare și inferioare și preîncălziți cuptorul la 400 de foi de copt cu margini de 400 F. Linia 2 cu folie. Aranjați 8 benzi de slănină într-un singur strat pe fiecare foaie.
Combinați zahărul brun, scorțișoara, ghimbirul și piperul într-un castron mic. Frecați amestecul de zahăr pe ambele părți ale fâșiilor de slănină și coaceți până când sunt crocante, 16 până la 18 minute, alternând pozițiile foilor și întorcând fâșiile de slănină cu clești la jumătatea coacerii.
Transferați foile pe rafturile de răcire și transferați slănina pe o farfurie mare. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, aruncați grăsimea topită și folia.
Pentru dulceața de roșii: în timp ce slănina gătește, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați roșii, zahăr brun, usturoi, șalotă, oțet, Worcestershire, fulgi de ardei roșu, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și gătiți, amestecând până când roșiile se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute.
Se transferă în castron și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Întindeți ambele părți ale fiecărei felii de pâine cu maioneză. Aranjați pâinea pe foile de copt goale acum și coaceți până se rumenesc, întorcând o dată la jumătatea gătitului, aproximativ 6 minute.
Transferați pâinea pe placa de tăiat.
Întindeți 4 felii cu muștar. Top 4 felii rămase cu 1 felie de brânză.
Se întinde muștar-se întind felii cu gem de roșii, apoi se acoperă cu 4 felii slănină și salată. Apăsați restul de 4 felii, cu brânza în jos, pe salată. Feliați pe diagonală și serviți.