Sandvișuri BLT cu ou prăjit cu față deschisă
Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 250 de calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți focaccia, ulei de măsline, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri deschise cu ciuperci și ouă prăjite, Sandvișuri cu față deschisă cu Ricotta, rucola și ou prăjit, și Sandvișuri cu față deschisă cu Ricotta, rucola și ou prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi. Crack ouă în tigaie; gatiti 2 minute. Acoperiți și gătiți încă 2 minute sau până când albușurile sunt setate.
Scoateți tigaia de pe foc.
Aranjați 1/4 cană de rucola ambalată pe fiecare felie de pâine. Acoperiți fiecare felie de pâine cu 1 felie de roșii și 1 ou; se presară uniform cu sare și piper.
Presărați slănină uniform peste ouă.