Sandvișuri afumate cu Mozzarella, spanac și omletă cu piper

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri afumate cu Mozzarella, spanac și omletă cu piper. Această rețetă face 4 porții cu 145 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, brioșe cu aluat, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Mozzarella Afumată La Grătar, Sandvișuri Cu Roșii Și Mozzarella Afumată, și Broccoli, Mozzarellan Afumat Și Frittata De Ardei Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un tel până se combină; pus deoparte.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ardeiul gras și ceapa; saut 4 minute sau până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie; lăsați amestecul de ouă să se stabilească ușor. Înclinați tigaia; ridicați cu grijă marginile omletei cu o spatulă pentru a permite porțiunii nefierte să curgă sub porția gătită. Gatiti 3 minute. Înfășurați mânerul tigaiei cu folie; așezați tigaia sub broiler. Se fierbe 1 minut sau până se fixează și se rumenesc ușor.
Aranjați jumătățile de briose într-un singur strat pe o foaie de copt.
Presărați jumătățile de brioșă uniform cu brânză și fierbeți 1 minut sau până când brânza începe să se rumenească.
Împărțiți omleta în 4 porții; Așezați 1 porție pe jumătatea inferioară a fiecărei brioșe. Se acoperă uniform cu frunze de spanac; se acoperă cu jumătățile de brioșă rămase.