Sandvișul cu Mozzarella și măsline la grătar al lui Nan
Această rețetă servește 15 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 66 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați unt, aluat ușor, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sandwich cu Mozzarella la grătar cu tapenadă de hamsie-măsline, Brânză la grătar cu măsline și Mozzarella, și Vinete la grătar, Broccoli rabe și sandwich cu Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați tapenada cu coaja de portocală și fulgii de chile într-un castron mic.
Strat mozzarella cu tapenadă pe 2 felii de pâine. Se acoperă cu feliile rămase.
Unt în afara fiecărui sandwich.
Încălziți o tigaie mare din fontă bine condimentată sau o tigaie mare și grea antiaderentă la foc mediu timp de un minut.
Așezați sandvișurile în tigaie și gătiți până se rumenesc dedesubt, 5 până la 7 minute. Întoarceți și gătiți cealaltă parte până când este la fel de prăjită. Scăzut și lent este cheia. Probabil că brânza se va scurge, dar este în regulă. Oferă sandvișurilor o franjură crocantă frumoasă.