Sandviș picant cu salam cu tapenadă de măsline și brânză de capră

Sandvișul picant de salam cu tapenadă de măsline și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1345 calorii, 43G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $5.81 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 100 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de la 1 lămâie, Salam de Genova, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Tomată de moștenire, tapenadă de măsline și Sandwich cu brânză de capră (+Plaja Limantour), Crostini de brânză de capră cu tapenadă de smochine-măsline, și Tapenadă De Măsline Și Brânză De Capră Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați măslinele, usturoiul, pătrunjelul, fulgii de piper, caperele, oțetul, sucul de lămâie și uleiul de măsline într-un robot de bucătărie și pulsați până când totul este bine combinat și tocat fin, 8 până la 10 impulsuri scurte. Condimentează după gust cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Pentru a face sandvișurile, împărțiți fiecare dintre rulourile focaccia în jumătate.
Întindeți aproximativ 1 lingură de tapenadă pe vârfurile și fundul rulourilor focaccia.
Așezați un ardei gras roșu prăjit pe fiecare dintre jumătățile inferioare ale sandvișurilor, urmat de un strat de salam și un strat de rucola. Împărțiți brânza de capră uniform printre sandvișuri. Se acoperă cu restul de focaccia acoperită cu tapenadă și se servește imediat.