Sandviș picant cu salam cu tapenadă de măsline și brânză de capră

Sandviș picant cu salam cu tapenadă de măsline și brânză de capră
Sandvișul picant de salam cu tapenadă de măsline și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1345 calorii, 43G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $5.81 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 100 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de la 1 lămâie, Salam de Genova, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Tomată de moștenire, tapenadă de măsline și Sandwich cu brânză de capră (+Plaja Limantour), Crostini de brânză de capră cu tapenadă de smochine-măsline, și Tapenadă De Măsline Și Brânză De Capră Crostini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați măslinele, usturoiul, pătrunjelul, fulgii de piper, caperele, oțetul, sucul de lămâie și uleiul de măsline într-un robot de bucătărie și pulsați până când totul este bine combinat și tocat fin, 8 până la 10 impulsuri scurte. Condimentează după gust cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Pentru a face sandvișurile, împărțiți fiecare dintre rulourile focaccia în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Întindeți aproximativ 1 lingură de tapenadă pe vârfurile și fundul rulourilor focaccia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați un ardei gras roșu prăjit pe fiecare dintre jumătățile inferioare ale sandvișurilor, urmat de un strat de salam și un strat de rucola. Împărțiți brânza de capră uniform printre sandvișuri. Se acoperă cu restul de focaccia acoperită cu tapenadă și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Brânză De CaprăBrânză De Capră
FocacciaFocaccia
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista