Sandviș Italian de vită în vârstă uscată cu Giardiniera de casă, ardei dulci, chipsuri prăjite cu Suet și Broccoli rabe
Sandviș Italian de vită în vârstă uscată cu Giardiniera de casă, ardei dulci, chipsuri prăjite cu Suet și Broccoli rabe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $2.91 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 84G de grăsime, și un total de 1141 calorii. Dacă aveți la îndemână ulei de semințe de struguri, rulouri, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. 36 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Sandviș Italian de vită în vârstă uscată cu Giardiniera de casă, ardei dulci, chipsuri prăjite cu Suet și Broccoli rabe, Broccoli rabe cu cârnați italieni dulci, și Salată italiană tocată cu ardei, roșii și Giardiniera sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Pentru carnea de vită: Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Presărați friptura liberal cu sare și piper. Într-o tigaie cu fund greu la foc mare, încălziți uleiul de semințe de struguri până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
3
Adăugați friptura și căutați toate părțile până se formează o crustă aurie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Scoateți și puneți deoparte pe o tavă pentru foi.
5
Adăugați usturoiul, ceapa, condimentul italian uscat și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Se sotează până se caramelizează.
7
Adăugați vinul și deglazați, răzuind fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați bulionul, cimbru, sare și piper, după gust și aduceți la foc mic. Întoarceți friptura în tigaie și orice sucuri acumulate din tava pentru foi. Prăjiți la cuptor, rotind la fiecare 20 de minute, până când temperatura internă a cărnii înregistrează 125 de grade F, 1 oră 30 de minute până la 2 ore. În timp ce friptura se gătește, începeți pe garnituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Încălziți suetul într-o oală la 365 de grade. Pe o mandolină, tăiați subțire cartofii și clătiți în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Seu
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și uscați bine.
3
Adăugați cartofii ușor în Seu și prăjiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Seu
4
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sarea, usturoiul granulat, boiaua și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Pentru ardeii dulci: aruncați ardeii grași, uleiul de măsline și usturoiul granulat împreună pe o tavă de foi și condimentați cu sare. Prăjiți până când este ușor moale, dar încă luminos, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Pentru broccoli rabe: într-o tigaie sotată la foc mediu-mare, faceți grăsimea până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
Fatback
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Îndepărtați grăsimea cu o lingură cu fante și puneți-o deoparte pe un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fatback
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se sotează până se parfumează, apoi se adaugă broccoli rabe. Gatiti pana cand verdeturile s-au ofilit, tulpinile sunt fierte, dar broccoli rabe si-a pastrat culoarea. Se amestecă cu grăsimea și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rabe De Broccoli
Fatback
Verzii
10
Când friptura este gata de gătit, scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească sub folie tentată. Strecurați sucul din tigaia de prăjire într-o oală. Aduceți la foc mic, îndepărtați grăsimea de sus și reglați condimentul, dacă este necesar. Țineți cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Pentru a construi sandvișurile: feliați foarte subțire friptura cu mâna sau pe o felie de delicatese. Dragați o rolă prin sucurile de gătit și acoperiți cu 4 până la 6 uncii de carne feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Se ornează cu Giardiniera de casă și ardeii dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
13
Se servește cu chipsurile și broccoli rabe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
Sos De Curcan, încălzit
14
Într-o oală mică, adăugați morcovii, țelina, ardeii iute, conopida, usturoiul, ardeii grași și oțetul și acoperiți cu apă. Se condimentează cu sarea și se aduce la foc mic. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 15 minute; legumele ar trebui să fie în continuare clare și luminoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Măsline întregi Coapte
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Se scurge și se răcește la frigider cel puțin 1 oră.
16
Adăugați uleiurile în legume și păstrați-le într-un recipient etanș până la 2 săptămâni la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.