Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chicago Italian Beef Sandwich. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 9.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 144g de proteine, 71G de grăsime, și un total de 2139 calorii. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ceapă, frunze de dafin, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Hoagies De Carne De Vită Italiană În Stil Chicago, Chicago Carne De Vită Italiană (Stil Friptură), și Aragaz lent Chicago-stil italian de carne de vită și cârnați combo-uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Frecați carnea cu ingrediente uscate, acoperiți și refrigerați timp de 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați carnea într-o tigaie cu grăsime de slănină, adăugați ceapa și usturoiul, sotati timp de 15 minute, degresați cu vin și adăugați sosul Worcestershire, stocul de vită și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Carne De Vită
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
4
Puneți tigaia în cuptor și gătiți timp de 3 ore, neacoperită sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 135 de grade F în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți, lăsați să se răcească, apoi feliați foarte subțire.
6
Se răcește bulionul în tigaie și se îndepărtează grăsimea care se ridică la vârf. Tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
7
Reîncălziți bulionul și adăugați carnea feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Puneți niște carne pe fiecare rulou prăjit, tocați cu niște bulion și acoperiți cu legume giardiniera și ardei roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.