Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chicago Italian Beef Sandwich. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 9.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 144g de proteine, 71G de grăsime, și un total de 2139 calorii. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ceapă, frunze de dafin, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Hoagies De Carne De Vită Italiană În Stil Chicago, Chicago Carne De Vită Italiană (Stil Friptură), și Aragaz lent Chicago-stil italian de carne de vită și cârnați combo-uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Frecați carnea cu ingrediente uscate, acoperiți și refrigerați timp de 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Adăugați carnea într-o tigaie cu grăsime de slănină, adăugați ceapa și usturoiul, sotati timp de 15 minute, degresați cu vin și adăugați sosul Worcestershire, stocul de vită și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Grăsime De Porc înapoi
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Puneți tigaia în cuptor și gătiți timp de 3 ore, neacoperită sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 135 de grade F în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți, lăsați să se răcească, apoi feliați foarte subțire.
6
Se răcește bulionul în tigaie și se îndepărtează grăsimea care se ridică la vârf. Tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Reîncălziți bulionul și adăugați carnea feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A Permite
8
Puneți niște carne pe fiecare rulou prăjit, tocați cu niște bulion și acoperiți cu legume giardiniera și ardei roșii.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.