Sandviș cu șuncă fierbinte și pâine franceză elvețiană

Sandviș cu șuncă fierbinte și pâine franceză elvețiană
Șuncă fierbinte și Sandwich elvețian pâine franceză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 157 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pansament miracle whip, lapte swiss singles, muștar gri poupon dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Sandviș cu șuncă fierbinte și pâine franceză elvețiană, Spanac de ciuperci și pizza de pâine franceză elvețiană, și Pizza cu pâine franceză cu brânză elvețiană gratinată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă pansamentul și muștarul; se întinde pe jumătatea inferioară a ruloului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
3
Umpleți ruloul cu șuncă și 2% lapte simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2% Lapte2% Lapte
RolaRola
șuncășuncă
4
Se pune într-o tigaie superficială sau pe o foaie de copt; acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când 2% lapte simplu este topit și sandwich-ul este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2% Lapte2% Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista