Sandviș Cu Năut Curry
Această rețetă face 6 porții cu 146 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 382 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, ghimbir măcinat, iaurt de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Plăcintă cu oală de Năut Curry, Salată De Năut Curry, și Năutul Curry Se Dublează.
Instrucțiuni
Combinați năutul cu 2 lingurițe de curry, apă, 1 lingură de suc de lămâie, 2 lingurițe de muștar, 1/4 linguriță de usturoi pudră, 1/4 linguriță de ceapă pudră, 1/4 linguriță de boia, 1/4 linguriță de ghimbir măcinat și 1/4 linguriță garam masala cu cayenne și sare după gust. Se amestecă pentru a vă asigura că nautul este acoperit uniform și se transferă într-o tigaie antiaderentă. Gatiti la foc mediu pana cand nautul este cald si usor inchis la culoare. Puneți deoparte și faceți sos de iaurt de coriandru amestecând 6 uncii de iaurt simplu de soia cu coriandru proaspăt, 1/4 linguriță praf de ceapă, 1/4 linguriță praf de usturoi, 1/2 linguriță pătrunjel uscat, 1 1/4 linguriță suc de lămâie și sare după gust.
Serviți năut la orice temperatură, cu castraveți răcoroși, salată verde și sos de iaurt cilantro în pitas de grâu integral încălzit.Informații Nutriționale
90gfibre dietetice5. 30gzahări0.60gproteine6. 10g