Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul de curcan prăjit cu sare Ale. O porție conține 1672 calorii, 93G de proteine, și 82G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 6,92 USD pe porție, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. Mergeți la magazin și ridicați aluat, muștar dijon, pesto de ardei gras prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandviș de curcan prăjit în saramură cu Pesto de ardei roșu, Curcan prăjit cu unt, uscat, sărat, cu Panzanella de legume rădăcinoase prăjite, și Curcan Sărat Prăjit.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Clătiți pieptul de curcan sub apă rece și uscați-l. Într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon, adăugați bere, muștar, agave, sare și piper. Amestecați bine pentru a combina, apoi adăugați pieptul de curcan, asigurându-vă că este complet acoperit cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Procent De Tequila Blanco
1 Cană De Orz Alb Perlat
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Puneți punga într-un castron pentru a evita orice scurgere și dați-o la frigider timp de 45 de minute. Nu-l marinați mai mult de 45 de minute sau sânul va deveni prea sărat. În timp ce curcanul sare, pregătiți Pesto-ul de ardei gras roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scurgeți saramura de curcan și puneți pieptul pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială (nota bucătarului: nu clătiți curcanul). Prăjiți până când temperatura internă atinge 165 de grade F, pe un termometru cu citire instantanee, introdus în cea mai groasă parte a sânului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți curcanul din cuptor și lăsați-l să se răcească. Întregul proces se poate face din timp. Refrigerați carnea până când sunteți gata să asamblați sandvișul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
După ce curcanul s-a răcit, scoateți toată carnea din os și feliați-o în diagonală în porții groase de 1/2 inch. Tăiați aproximativ 3/4 cană din legumele giardiniera și adăugați-le într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați 4 linguri de Pesto de ardei gras roșu și aruncați pentru a combina. Feliați pâinea și întindeți ușor bucățile cu o parte din restul de pesto. Începeți să vă stratificați sandvișul cu provolone pe fund, apoi curcanul feliat și amestecul de giardiniera. Acoperiți totul cu inelele Rojo, acoperiți cu o altă felie de pâine și apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Curcan Feliat
Provolone
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
9
Setați un grătar la foc mare. Grătiți ardeii grași roșii până când cojile s-au înnegrit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Scoateți-le de pe foc și puneți-le într-un castron mic. Acoperiți vasul și lăsați-i să se aburească. Răciți - le de la 10 minute la 1 oră, apoi îndepărtați cu grijă pielea și semințele. Nu le clătiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Adăugați ardeii curățați prăjiți, busuiocul, usturoiul, brânza, nucile, fulgii de ardei roșu, pasta de hamsie, sarea și piperul într-un robot de bucătărie. Pulsează până se combină complet. Adăugați treptat uleiul de măsline în timp ce procesorul funcționează și reglați condimentele, dacă este necesar. Puneți pesto-ul la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pastă De Hamsie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Fripturi De Carne Din New York
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Într-o tigaie cu fund greu sau o friteuză, încălziți uleiul la 370 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
13
Combinați sosul fierbinte, ketchup-ul și apa într-un castron puțin adânc până se încorporează. În 4 boluri separate, puțin adânci sau tigăi de plăcintă, separați zeama, făina și panko și puneți toate bolurile în această ordine de lucru: zară, făină, amestec de sos fierbinte, pesmet panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Înmuiați inelele de ceapă în zară, apoi în făină, apoi în amestecul de sos fierbinte și terminați-le cu panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
15
Scufundați inelele în loturi și prăjiți-le până se înroșesc și încep să se rumenească, aproximativ 2 până la 3 minute, întorcându-se după cum este necesar. Odată prăjite, scoateți-le din ulei pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie și presărați sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust