Sandviș Cu Curcan Prăjit În Saramură

Sandviș Cu Curcan Prăjit În Saramură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul de curcan prăjit cu sare Ale. O porție conține 1672 calorii, 93G de proteine, și 82G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 6,92 USD pe porție, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. Mergeți la magazin și ridicați aluat, muștar dijon, pesto de ardei gras prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandviș de curcan prăjit în saramură cu Pesto de ardei roșu, Curcan prăjit cu unt, uscat, sărat, cu Panzanella de legume rădăcinoase prăjite, și Curcan Sărat Prăjit.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Clătiți pieptul de curcan sub apă rece și uscați-l. Într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon, adăugați bere, muștar, agave, sare și piper. Amestecați bine pentru a combina, apoi adăugați pieptul de curcan, asigurându-vă că este complet acoperit cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Puneți punga într-un castron pentru a evita orice scurgere și dați-o la frigider timp de 45 de minute. Nu-l marinați mai mult de 45 de minute sau sânul va deveni prea sărat. În timp ce curcanul sare, pregătiți Pesto-ul de ardei gras roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scurgeți saramura de curcan și puneți pieptul pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială (nota bucătarului: nu clătiți curcanul). Prăjiți până când temperatura internă atinge 165 de grade F, pe un termometru cu citire instantanee, introdus în cea mai groasă parte a sânului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți curcanul din cuptor și lăsați-l să se răcească. Întregul proces se poate face din timp. Refrigerați carnea până când sunteți gata să asamblați sandvișul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
După ce curcanul s-a răcit, scoateți toată carnea din os și feliați-o în diagonală în porții groase de 1/2 inch. Tăiați aproximativ 3/4 cană din legumele giardiniera și adăugați-le într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați 4 linguri de Pesto de ardei gras roșu și aruncați pentru a combina. Feliați pâinea și întindeți ușor bucățile cu o parte din restul de pesto. Începeți să vă stratificați sandvișul cu provolone pe fund, apoi curcanul feliat și amestecul de giardiniera. Acoperiți totul cu inelele Rojo, acoperiți cu o altă felie de pâine și apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Curcan FeliatCurcan Feliat
ProvoloneProvolone
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
9
Setați un grătar la foc mare. Grătiți ardeii grași roșii până când cojile s-au înnegrit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Scoateți-le de pe foc și puneți-le într-un castron mic. Acoperiți vasul și lăsați-i să se aburească. Răciți - le de la 10 minute la 1 oră, apoi îndepărtați cu grijă pielea și semințele. Nu le clătiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați ardeii curățați prăjiți, busuiocul, usturoiul, brânza, nucile, fulgii de ardei roșu, pasta de hamsie, sarea și piperul într-un robot de bucătărie. Pulsează până se combină complet. Adăugați treptat uleiul de măsline în timp ce procesorul funcționează și reglați condimentele, dacă este necesar. Puneți pesto-ul la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
12
Într-o tigaie cu fund greu sau o friteuză, încălziți uleiul la 370 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Combinați sosul fierbinte, ketchup-ul și apa într-un castron puțin adânc până se încorporează. În 4 boluri separate, puțin adânci sau tigăi de plăcintă, separați zeama, făina și panko și puneți toate bolurile în această ordine de lucru: zară, făină, amestec de sos fierbinte, pesmet panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Înmuiați inelele de ceapă în zară, apoi în făină, apoi în amestecul de sos fierbinte și terminați-le cu panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
15
Scufundați inelele în loturi și prăjiți-le până se înroșesc și încep să se rumenească, aproximativ 2 până la 3 minute, întorcându-se după cum este necesar. Odată prăjite, scoateți-le din ulei pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie și presărați sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi

Ingrediente

12 lingurițe de pudră de usturoinectar de agavenectar de agave0Bucăți de caramele Heath Barpastă de hamsiepastă de hamsie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de busuioc ambalate slabfrunze de busuioc ambalate slab3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.bere (recomandat: Pale ale sau stil IPA)bere (recomandat: Pale ale sau stil IPA)1kgos în piept de curcanos în piept de curcan2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoarefiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoare9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei chipotle, tocat grosierardei chipotle, tocat grosier1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală2cuișoare1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos fierbinte (recomandat: Sriracha)sos fierbinte (recomandat: Sriracha)1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilambalați șuncă delicată feliată subțireambalați șuncă delicată feliată subțire1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilGiardiniera italiană marinate legume (jarred)Giardiniera italiană marinate legume (jarred)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet pankopesmet panko591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan rasparmezan ras1Oreos dublu umplutpiper negru proaspăt crăpatpiper negru proaspăt crăpat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnuci de pin prăjitenuci de pin prăjite32 linguri butte topitbrânză provolone, tăiată în jumătatebrânză provolone, tăiată în jumătate3mariardei gras roșuardei gras roșu0Bucăți de caramele Heath BarCeapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inchCeapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inch43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmPesto de ardei gras roșu prăjit, plus mai mult după dorință, urmează rețetaPesto de ardei gras roșu prăjit, plus mai mult după dorință, urmează rețeta1Oreos dublu umplutbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust1pâine(24-inch) aluat însămânțat(24-inch) aluat însămânțat33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmuștar dijon de piatrămuștar dijon de piatră2mariceapa dulce, cum ar fi Vidalia, Walla Walla sau Maui, decojită și tăiată în inele groase de 3/8 inci, aruncând miezurileceapa dulce, cum ar fi Vidalia, Walla Walla sau Maui, decojită și tăiată în inele groase de 3/8 inci, aruncând miezurile1Oreos dublu umplutvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Revista