Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul de curcan prăjit. O porție conține 1478 calorii, 90g de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,72 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper proaspăt crăpat, muștar Dijon măcinat cu piatră, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 83%. Încercați Sandviș de curcan prăjit cu brânză cu Pesto de ardei roșu, Butterflied, uscat murate prăjită curcan cu legume rădăcină prăjită Panzanella, și Curcan Întreg Sărat Și Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Clătiți pieptul de curcan sub apă rece și uscați. Într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon, adăugați berea, muștarul, agave, sare și piper. Amestecați bine pentru a combina, apoi adăugați pieptul de curcan, asigurându-vă că este complet acoperit cu marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Tri-tips, Tuns
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Puneți punga într-un castron pentru a evita orice scurgere și refrigerați timp de 45 de minute. Nu-l marinați mai mult de 45 de minute sau pieptul va deveni prea sărat. În timp ce curcanul este sărat, pregătiți Pesto-ul de ardei gras roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scurgeți saramura de curcan și puneți pieptul pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială (nota bucătarului: nu clătiți curcanul). Prăjiți până când temperatura internă atinge 165 de grade F, pe un termometru citit instantaneu, introdus în cea mai groasă parte a sânului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți curcanul din cuptor și lăsați-l să se răcească. Întregul proces se poate face înainte de timp. Refrigerați carnea până când sunteți gata să asamblați sandvișul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
După ce curcanul s-a răcit, scoateți toată carnea din os și feliați-o în diagonală în porții groase de 1/2 inci. Tăiați aproximativ 3/4 cană din legumele giardiniera și adăugați-le într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Adăugați 4 linguri de Pesto de ardei gras roșu și aruncați pentru a combina. Feliați pâinea și întindeți ușor bucățile cu o parte din pesto rămas. Începeți să vă stratificați sandvișul cu provolone pe fund, apoi curcanul feliat și amestecul giardiniera. Topiți totul cu inelele Rojo, acoperiți cu o altă felie de pâine și apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Curcan Feliat
Provolone
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
9
Setați un grătar la foc mare. Grătați ardeii grași roșii până când pielea s-a înnegrit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Scoateți-le de pe foc și puneți-le într-un castron mic. Acoperiți vasul și lăsați-i să se aburească. Răciți-le de la 10 minute la 1 oră, apoi îndepărtați cu grijă pielea și semințele. Nu le clătiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
11
Adăugați ardeii prăjiți decojiți, busuiocul, usturoiul, brânza, nucile, fulgii de ardei roșu, pasta de hamsie, sarea și piperul într-un robot de bucătărie. Puls până la combinarea completă. Adăugați treptat uleiul de măsline în timp ce procesorul funcționează și reglați condimentele, dacă este necesar. Refrigerați pesto - ul până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pastă De Hamsie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sos De Afine, Pentru Servire
1 Portocala, Coaja
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
12
Într-o tigaie cu fund greu sau friteuză, încălziți uleiul la 370 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Combinați sosul fierbinte, ketchupul și apa într-un castron puțin adânc până când sunt încorporate. În 4 boluri separate, superficiale sau tigăi de plăcintă, separați Zara, făina și panko și puneți toate bolurile în această ordine de lucru: zară, făină, amestec de sos fierbinte, pesmet panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Cereale Crispix, Zdrobite
Lorann Bucătărie Profesională®
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
14
Înmuiați inelele de ceapă în zară, apoi în făină, apoi în amestecul de sos fierbinte și terminați-le cu panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
15
Scufundați inelele în loturi și prăjiți adânc până la roșu aprins și începând să se rumenească, aproximativ 2 până la 3 minute, întorcându-se după cum este necesar. Odată prăjite, scoateți-le din ulei pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și presărați cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust