Samosas de cartofi și mazăre
Samosele de cartofi și mazăre necesită în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 298 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită fasole verde, ulei, ghimbir cm și ardei iute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Samosas De Mazăre Verde (Hare Mutter Ki Samosa), Samosas De Cartofi, și Samosas Picant De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face patiseria, adăugați uleiul în făină cu 100 ml apă caldă și amestecați pentru a forma un aluat. Frământați scurt și lăsați să se odihnească 30 de minute.
Prăjiți ceapa, usturoiul, ghimbirul și ardeiul iute împreună în 2 lingurițe de ulei timp de 1 min, apoi adăugați cartofii. Gatiti la foc mic, amestecand des, pana cand cartofii sunt fierti adaugati putina apa daca incep sa se lipeasca.
Adăugați mazărea sau fasolea și gătiți până se înmoaie, apoi amestecați coriandrul, condimentați bine și lăsați să se răcească.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Împărțiți aluatul în 8 bile. Una câte una, rotiți fiecare bilă într-un cerc subțire, apoi înjumătățiți pentru a face 2 semicercuri. Folosiți degetul pentru a peria puțină apă de-a lungul marginilor drepte. Țineți unul și aduceți cele 2 colțuri împreună și, folosind mâna ca o ceașcă, sigilați de-a lungul marginii drepte pentru a se forma în conuri.
Umpleți conurile cu amestecul de cartofi și ciupiți blaturile închise, sigilând din nou cu apă.
Periați cu uleiul rămas pe toate părțile. Puneți pe foaia de copt și coaceți timp de 20 de minute sau până când patiseria este crocantă.
Se servește cu chutney de mango.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Samosa poate fi asociat cu spumant rossimbrox și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruffino Sparkling ros diametru ( Split). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 8 dolari.
![Trandafir Spumant Ruffino (Despicat)]()
Trandafir Spumant Ruffino (Despicat)
Ruffino Sparkling rosul este proaspăt și parfumat, cu note de căpșuni și ușoare note de petale de trandafir. La gust, acest vin are bule elegante și aciditate răcoritoare, oferind arome atrăgătoare de fructe de pădure roșii delicate și fructe albe care persistă până la final.Ruffino Sparkling rosul este plăcut pe cont propriu ca aperitiv, dar și ca însoțitor de mâncare, împerechindu-se bine cu o varietate de feluri de mâncare, inclusiv pește la grătar, pui prăjit și salate mixte de verdeață.