Sammies Tort Crab La Gratar
Gratar Crab tort Sammies ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 196 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de coajă de lămâie, ardei gras, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Italiană Sammies Brânză La Grătar, Mini Gruyere la grătar și sammies de șuncă cu Cornichons, și Supă De Roșii Fumurii Cu Mini Sammies De Brânză La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt și periați grătarul cu ulei sau pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Într-un castron mare, împăturiți crabulcarne, ardei gras, maioneză, muștar, condimente vechi de dafin, coajă de lămâie, piper negru, scallions și țelină. Sandwich aproximativ 1/4 cană amestec de crab între 2 felii de pâine. Repetați cu amestecul de crab rămas și feliile de pâine.
Periați ambele părți ale fiecărui sandwich cu ulei de măsline.
Transferați sandvișurile pe grătar. Închideți capacul și gătiți, întorcându-vă o dată, până când ambele părți sunt aurii și ușor carbonizate, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este de la A La Z Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.