Sambal de morcovi și portocale
Morcovul și Sambalul portocaliu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 49 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, coriandru, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Orez de nucă de cocos și Sambal de morcovi, Javanese și Nonya Sambal și orez prăjit cu Sambal, și Rețetă Sambal Okra (degetele doamnei sambal).
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele, îndepărtând toată miezul alb amar.
Tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile portocalii; tăiați gros secțiunile. Într-un castron, combinați morcovii cu sucul de lămâie, sucul de portocale, zahărul și sarea; se amestecă bine. Se amestecă secțiunile portocalii și coriandrul.
Lăsați sambalul să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Presărați coriandru înainte de servire.