Salzburger Sauerbraten este un fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 609 calorii, 45g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați sare, gingersnaps, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare sunt Salzburger Nockerl, Salzburger Nockerl Cu Sos De Zmeură, și Sauerbraten.
Instrucțiuni
1
Așezați friptura într-un recipient foarte mare din plastic, sticlă sau oțel inoxidabil.
2
Combinați vinul, ceapa, țelina, morcovii, boabele de piper, frunzele de dafin, cuișoarele și sarea; se amestecă bine și se toarnă peste friptură. Acoperiți și refrigerați 5 zile, rotind friptura în fiecare zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Scoateți friptura din marinată; se usucă. Se strecoară marinada, rezervând lichidul de marinată; pus deoparte. Aruncați legumele și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
4
Topiți 2 linguri de scurtare într-un cuptor olandez mare; friptură maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Adăugați lichid de marinadă rezervat. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți la foc mic 2 ore sau până când friptura este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
6
Scoateți friptura într-un platou de servire cald, rezervând lichidul de tigaie în cuptorul olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
7
Topiți restul de 1/4 cană scurtând într-o tigaie mare; adăugați făină și zahăr. Gatiti, amestecand continuu, pana cand faina se rumeneste. Adăugați treptat 1 1/2 căni de lichid rezervat pentru tigaie, amestecând cu un tel de sârmă. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand sosul se ingroasa si clocoteste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Combinați sosul cu lichidul rămas în cuptorul olandez, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați firimituri de ghimbir; gatiti, amestecand continuu, pana se omogenizeaza si se ingroasa. Puneți sosul peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional