Salsa Tomatillo
Tomatillo Salsa necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 76 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 85 de cenți pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână tomatillos, sare de mare, jalapeno și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare includ 10 Top Tomatillo s și Tomatillo prăjit și Salsa verde de măsline, Salsa verde ușoară (Salsa Tomatillo) pentru conservare, și Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană).
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Trageți cojile din tomatillo și spălați-le sub apă rece până când nu se mai simt lipicioase.
Tăiați-le în sferturi și puneți-le în vasul de lucru al unui robot de bucătărie.
Adăugați ceapa și usturoiul și procesați până se omogenizează.
Adăugați coriandru, jalapeno și suc de lămâie și procesați până când jalapeno este tocat mărunt.
Răsturnați amestecul într-o cratiță mică. Se condimentează ușor cu sare și se fierbe la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand cea mai mare parte a lichidului este fiarta si salsa arata savuroasa, aproximativ 15 minute. Se răcește înainte de utilizare. Sosul poate fi refrigerat până la 1 săptămână. Dacă este refrigerat, poate doriți să adăugați puțină sare și/sau suc de lămâie în salsa înainte de servire.