Salsa proaspătă ușoară

Salsa proaspătă ușoară
Fresh Mild Salsan este o rețetă mexicană care servește 4. O porție conține 45 de calorii, 2 g de proteine și 1 g de grăsime. Pentru 67 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 30 de minute. Mergeți la magazin și luați coriandru, chimen măcinat, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 54%, care este solid. Rețete similare sunt Mild Fresh Salsa, Aj's Mild Salsa și Mild Tomato Salsa.

Instrucțiuni

1
Amestecați roșiile, usturoiul, ardeiul serrano, ardeiul jalapeno, ceapa albă, ardeiul gras verde, coriandru, chimen, suc de lămâie, sare și piper negru împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Ceapă AlbăCeapă Albă
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista