Salsa Manuela
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre? Salsa Manuela ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 14 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de ardei jalape, roșii, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas, Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile), și Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați jalapeos, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe 12 minute sau până se înnegrește.
Tăiați ardeii pe jumătate pe lungime, aruncând semințele și membranele.
Se taie în felii. Pune ardeii deoparte.
Așezați feliile de roșii pe foaia de copt; se fierbe 10 minute, întorcându-se după 5 minute.
Așezați felii de ceapă pe foaia de copt; se fierbe 14 minute, întorcându-se după 7 minute.
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați ardei, roșii, ceapă și sare; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 30 de minute. Se răcește la temperatura camerei. Mash amestec cu mâinile sau cu un masher de cartofi.
Se servește la temperatura camerei sau răcit. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la două săptămâni.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.