Salsa de vară a lui Steph

Salsa de vară a lui Steph
Salsanul de vară al lui Steph este un aperitiv mexican. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 107 calorii . Această rețetă servește 5. Pentru 1,36 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru 4 iulie . Această rețetă de la Allrecipes necesită usturoi, cimbru, busuioc și salvie. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de 78% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salata de vară a lui Steph , Salată de vară a lui Steph și Prajitura cu brânză delicioasă a lui Steph .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați boabele de porumb, roșiile, ardei iute banane galben, usturoi, ardei gras verde, busuioc, salvie, cimbru, suc de lămâie și ulei de măsline. Acoperiți și lăsați la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
3 Uncii De Sos Worcestershire3 Uncii De Sos Worcestershire
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Stella Rosa. Il Conte D`Alba - Italian 90 Puncte cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Stella Rosa. Il Conte D`Alba - Italian 90 Puncte
Stella Rosa. Il Conte D`Alba - Italian 90 Puncte
Fructe și dulceață care este doar echilibrată cu bulele
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate22
Revista