Salsa de roșii proaspete (Pico De Gallo)

Salsa de roșii proaspete (Pico De Gallo)
Salsa proaspătă de roșii (Pico De Gallo) necesită aproximativ 6 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 3 și costă 69 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 38 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 708 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Simply Recipes necesită sare și piper, ceapă, ardei iute serrano și suc de lime. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Pico De Gallo: Salsa de roșii proaspete, Salsa ușoară de roșii proaspete sănătoase-Pico De Gallo al Observatorului de greutate, și Pico de Gallo-Salsa proaspătă.

Instrucțiuni

1
Pregătiți ingredientele: tocați aproximativ roșiile, ardeii iute și ceapa. Fiți foarte atenți în timp ce manipulați ardeii chile. Folosiți mănuși de unică folosință sau spălați-vă bine mâinile cu săpun și apă fierbinte după manipulare și evitați să vă atingeți ochii timp de câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Puneți deoparte câteva dintre semințele din ardei. Dacă salsa nu este suficient de fierbinte, puteți adăuga câteva pentru mai multă căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1
Așezați toate ingredientele în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama. Pulsați doar de câteva ori, suficient pentru a tăia fin ingredientele și nu suficient pentru a purifica approbe. Dacă nu aveți un robot de bucătărie, puteți tăia fin cu mâna.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Așezați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se adaugă sare și piper după gust. Dacă ardeii iute fac salsa prea fierbinte, mai adăugați niște roșii tocate. Dacă nu este suficient de fierbinte, adăugați cu grijă câteva dintre semințele din ardei iute sau adăugați puțin mai mult chimen măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Chimen MăcinatChimen Măcinat
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
3
Lăsați salsa să stea o oră (temperatura camerei sau răcită) pentru ca aromele să se combine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
1
Se servește cu chipsuri, tortilla, tacos, burritos, tostadas, quesadillas, pinto sau fasole neagră. Salsa se va păstra la frigider până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
TostadasTostadas
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateUșor
Gata În6 m.
Porții3
Scor De Sănătate32
Revista