Salsa de roșii proaspete (Pico De Gallo)
Salsa proaspătă de roșii (Pico De Gallo) necesită aproximativ 6 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 3 și costă 69 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 38 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 708 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Simply Recipes necesită sare și piper, ceapă, ardei iute serrano și suc de lime. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Pico De Gallo: Salsa de roșii proaspete, Salsa ușoară de roșii proaspete sănătoase-Pico De Gallo al Observatorului de greutate, și Pico de Gallo-Salsa proaspătă.
Instrucțiuni
Pregătiți ingredientele: tocați aproximativ roșiile, ardeii iute și ceapa. Fiți foarte atenți în timp ce manipulați ardeii chile. Folosiți mănuși de unică folosință sau spălați-vă bine mâinile cu săpun și apă fierbinte după manipulare și evitați să vă atingeți ochii timp de câteva ore.
Puneți deoparte câteva dintre semințele din ardei. Dacă salsa nu este suficient de fierbinte, puteți adăuga câteva pentru mai multă căldură.
Așezați toate ingredientele în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama. Pulsați doar de câteva ori, suficient pentru a tăia fin ingredientele și nu suficient pentru a purifica approbe. Dacă nu aveți un robot de bucătărie, puteți tăia fin cu mâna.
Așezați într-un castron de servire.
Se adaugă sare și piper după gust. Dacă ardeii iute fac salsa prea fierbinte, mai adăugați niște roșii tocate. Dacă nu este suficient de fierbinte, adăugați cu grijă câteva dintre semințele din ardei iute sau adăugați puțin mai mult chimen măcinat.
Lăsați salsa să stea o oră (temperatura camerei sau răcită) pentru ca aromele să se combine.
Se servește cu chipsuri, tortilla, tacos, burritos, tostadas, quesadillas, pinto sau fasole neagră. Salsa se va păstra la frigider până la 5 zile.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbroul sunt alegeri excelente pentru Pico De Gallo. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.