Salsa De Roșii Chipotle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Salsan de roșii Chipotle. Această rețetă face 10 porții cu 12 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute chipotle în sos adobo, roșii, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salsa Cu Roșii Fumurii-Chipotle, Stive de vinete cu roșii-salsa Chipotle, și Salsa Picantă Cu Chipotle De Roșii Prăjite.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare și grea, nereactivă, uscată (nu antiaderentă) la foc mediu până când este fierbinte, apoi gătiți roșiile, ceapa și usturoiul, întorcându-le cu clești, până când toate sunt înnegrite în pete, 10 până la 12 minute. Pur și simplu într-un blender cu ardei iute și 3/4 linguriță de sare (aveți grijă când amestecați alimente calde). Reveniți la tigaie și fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 15 până la 20 de minute.
Se transferă într-un castron și se răcește la temperatura camerei, apoi se amestecă coriandru.