Salsa de porumb și fasole neagră
Salsan de porumb și fasole neagră este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 5. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 217 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, conserve de roșii, boabe de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salsa de fasole neagră și porumb, Încă o altă Salsa de fasole neagră și porumb, și Salsa de fasole neagră și porumb.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron. Acoperiți și răciți.