Salsa de porumb la grătar ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 430 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,5 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați avocado, ulei de măsline extravirgin, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte, și Pur și simplu friptură la grătar cu porumb la grătar și Salsa de fasole neagră pentru rețete similare.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.