Salsa de pepene galben de Sud-Vest ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 63 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, oțet de vin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Rețete similare includ Salsa De Pepene Galben, Salsa Sud-Vest, și Mojito Melon Salsa.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați sucul de lămâie și ingredientele rămase; se amestecă bine cu un tel de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă peste amestecul de pepene galben și se aruncă ușor. Se acoperă și se păstrează la frigider.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.