Salsa De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Apple Salsan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 76 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați sosul adobo din chipotles, oțet de mere, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa De Mere, Salsa De Mere, și Salsa Cu Mere De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună suc de lămâie, oțet de cidru, Chipotle tocate, sos adobo, miere și sare. Gustați și ajustați pentru a crea un echilibru de dulce, tartă și picant.
Combinați cu ceapă roșie, ardei gras și coriandru. Când sunteți gata să serviți salsa, tocați merele și aruncați cu pansament.
Adăugați sare după gust și combinați.
Se servește cu chipsuri de tortilla sau pentru a însoți puiul sau carnea de porc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.