Salsa De Mango-Roșii
Rețeta Salsan de Mango-roșii este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un mare fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați piper, coriandru, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa de Mango și roșii, Salsa Proaspătă De Roșii Și Mango, și Salsa De Roșii Mango Zesty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, aruncați împreună Roșia, mango, ceapa, chile, coriandru, ulei de măsline, suc de lămâie, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Condimentează după gust și servește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.