Salsa De Mango-Roșii

Salsa De Mango-Roșii
Rețeta Salsan de Mango-roșii este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un mare fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați piper, coriandru, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa de Mango și roșii, Salsa Proaspătă De Roșii Și Mango, și Salsa De Roșii Mango Zesty pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, aruncați împreună Roșia, mango, ceapa, chile, coriandru, ulei de măsline, suc de lămâie, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Condimentează după gust și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Echipamente pe care le vei folosi
Shaohsing Sau Vin De Orez ChinezescShaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista