Salsanul cu fasole neagră și porumb este un aperitiv fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetarian și vegan . Pentru 61 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 150 de calorii , 8 g de proteine și 2 g de grăsimi . Această rețetă servește 16. 62 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită oțet de mere, ulei de măsline, fasole neagră și ardei gras. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 8 ore și 25 de minute . Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor mexicane. Cu un scor de 85% , acest fel de mâncare este remarcabil. Burgerii de fasole neagră și legume cu salsa de porumb , pui condimentat cu salsa de fasole neagră și mango și Carolina Caviar - salsa de fasole neagră sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Amestecați fasolea neagră, ardeiul gras galben, ardeiul gras portocaliu, ardeiul gras verde, ceapa roșie, porumb, ulei de măsline, oțet de vin roșu, oțet balsamic, oțet de mere, sare, chimen, coriandru, usturoi și sos iute împreună. recipient nereactiv. Răciți la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Piper Portocaliu
Ardei Galben
4 Până La 5 Dovlecei Medii, Feliați
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii