Salsa de castraveți-mango

Salsa de castraveți-mango
Salsanul de castraveți și mango este un aperitiv fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian . O porție conține 121 de calorii , 2 g de proteine și 1 g de grăsime . Această rețetă servește 4. Pentru 1,5 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. 174 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați mango, ardei jalapeno, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute . Cu un scor de 85% , acest fel de mâncare este extraordinar. Salsa de castraveți și mango , salsa de mango și castraveți și salsa de castraveți și mango sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Amestecați mango, castraveți, ardei jalapeno, ceapa, usturoi și coriandru într-un castron. Asezonați cu suc de lămâie, sare și piper. Dați la frigider cel puțin 2 ore înainte de servire pentru a permite aromele să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista