Salsa de castraveți cu lime

Salsa de castraveți cu lime
Salsanul de castraveți cu tei este un aperitiv mexican. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană are 24 de calorii , 0 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 13 și costă 14 cenți per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, coajă de lămâie, ceapă verde și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 24% . Acest scor nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pește-spadă la grătar cu salsa de castraveți și lămâie , salsa de castraveți și salsa de castraveți .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele. Dati la frigider cel putin 2 ore inainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Coajă Suplimentară De LămâieCoajă Suplimentară De Lămâie

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții13
Scor De Sănătate1
Revista