Salsa De Anghinare

Salsa De Anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Salsan de anghinare. Acest hor d ' oeuvre are 61 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 250 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, busuioc, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Salsa De Măsline De Anghinare, Salsa De Anghinare Groasă, și Flori crocante de anghinare cu Salsa Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați inimile de anghinare, roșiile, ceapa, măslinele, usturoiul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
TomateTomate
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se servește răcit sau la temperatura camerei, cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Echipamente

DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista