Salsa De Anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Salsan de anghinare. Acest hor d ' oeuvre are 61 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 250 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, busuioc, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Salsa De Măsline De Anghinare, Salsa De Anghinare Groasă, și Flori crocante de anghinare cu Salsa Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați inimile de anghinare, roșiile, ceapa, măslinele, usturoiul, sarea și piperul.
Se servește răcit sau la temperatura camerei, cu chipsuri de tortilla.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.