Salsa De Ananas Rummy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Salsan de ananas Rummy. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 282 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 3. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână ardei gras, suc de tei, semințe de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Salsa De Ananas Rummy, Hellfire Jerk Pui Cu Rummy Ananas La Gratar, și Muschiulet de porc la gratar Rummy-caise.
Instrucțiuni
Adăugați coriandrul și chimenul într-o tigaie mică și încălziți la foc mediu. Rotiți până când semințele sunt aurii și ușor parfumate, aproximativ 3 minute.
Se lasă să se răcească ușor și se macină fin într-o mașină de tocat condimente.
Combinați condimentele cu cilantro, ROM, jalapeno, ceapă, ardei roșu, ananas, suc de lămâie și coajă într-un bol mediu. Condimentează cu sare și piper. La frigider până la răcire, cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Montinore Red Cap Pinot Noir cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Cap Roșu Montinore Pinot Noir]()
Cap Roșu Montinore Pinot Noir
Fructe echilibrate cu presiune minimă asupra mediului. Acesta este un amestec de toate blocurile Pinot Noir crescute. Fiecare lot este fermentat folosind drojdii native, rezultând o adevărată expresie a terenului pe care a fost cultivat. Bea de acum până în 2018. Împerecheați cu: somon, cârnați, dovlecei, carne la grătar și ciuperci sunt câteva dintre numeroasele ingrediente pe care le-am asociat cu vintage-ul din 2014.