Salsa de afine-Mango cu chipsuri de copac

Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da afine-Mango Salsa cu chips-uri de copac un try. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 39 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 28. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, afine, spanac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chipsuri Jicama cu salsa de Mango, Ananas Mango Salsa + Chipsuri De Tortilla De Casă, și Salsa de Mango de căpșuni cu chipsuri de Tortilla cu scorțișoară-zahăr.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați afinele, zahărul și apa. Gatiti la foc mediu pana cand boabele pop, aproximativ 15 minute.
Combinați amidonul de porumb și sucul de lămâie până se omogenizează; se adaugă la amestecul de afine. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Transferați într-un castron mare; amestecați mango, jalapeno, ceapă, cilantro și chimen. Mișto. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Folosind un tăietor de prăjituri în formă de copac de 3 inci, tăiați 10 forme de copac din fiecare tortilă; așezați pe foi de copt negrease.
Coaceți la 375 de minute timp de 5-6 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți chipsurile pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.