Salsa cu slănină și verdeață
Rețeta Salsan de slănină și verdeață este gata în aproximativ 37 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 15 și costă 1,31 USD pe porție. O porție conține 303 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, usturoi, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Bacon Guacamole Salsa (guaca-salsa), pentru Quesadilla cu verdeață, Manchego și salsa de ananas, și Păstrăv cu Salsan de fructe tropicale și verdeață mixtă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare 7 până la 9 minute sau până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri. picături în tigaie. Crumble bacon.
Saut verdeață, ceapă și usturoi în picături fierbinți 7 până la 10 minute sau până se înmoaie. Se amestecă porumbul și următoarele 3 ingrediente și se fierbe 3 minute sau până se încălzește bine.
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul.
Se servește cald cu coajă de porc, chipsuri de cartofi dulci și sos fierbinte.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.