Salsa Cu Ardei Gras

Salsa Cu Ardei Gras
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da ardei gras Salsan un try. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 35 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coriandru, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Snapper Cu Salsa De Ardei Gras, Snapper Cu Salsa De Ardei Gras, și Friptură cu trei vârfuri la grătar cu salsa de ardei gras.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie pătrată de 8 sau 9 inci, combinați 1 cană de roșii coapte ferme tocate grosier, 1 cană de ardei grași roșii tocați grosier, 2 căței de usturoi tocat și 1 linguriță de ulei de măsline. Acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Coaceți într-un cuptor de 350 până când roșiile se zdrobesc ușor, 50 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Turnați amestecul de legume într-un blender sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați 1/2 cană coriandru proaspăt, 1/3 cană ceapă verde tocată, 1 1/2 lingurițe oțet balsamic și 1/4 linguriță zahăr. Rotiți până se curăță grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care îl puteți încerca este Stoltz Organic Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista