Salsa Cu Ardei Gras
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da ardei gras Salsan un try. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 35 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coriandru, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Snapper Cu Salsa De Ardei Gras, Snapper Cu Salsa De Ardei Gras, și Friptură cu trei vârfuri la grătar cu salsa de ardei gras.
Instrucțiuni
Într - o tigaie pătrată de 8 sau 9 inci, combinați 1 cană de roșii coapte ferme tocate grosier, 1 cană de ardei grași roșii tocați grosier, 2 căței de usturoi tocat și 1 linguriță de ulei de măsline. Acoperiți bine cu folie.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când roșiile se zdrobesc ușor, 50 până la 60 de minute.
Turnați amestecul de legume într-un blender sau robot de bucătărie.
Adăugați 1/2 cană coriandru proaspăt, 1/3 cană ceapă verde tocată, 1 1/2 lingurițe oțet balsamic și 1/4 linguriță zahăr. Rotiți până se curăță grosier.