Salsa Chile Uscată
Uscat Chile Salsa ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. O porție conține 142 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei Anaheim chile, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Salsa Chile Uscată, Salsa Chile Uscată, și Carne de porc Chile Verde cu Salsa roșie Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți semințele din ardei.
Puneți ardeii într-o cratiță cu apă clocotită pentru a acoperi; lasa sa stea 30 de minute.
Scurgere. Curățați și tocați grosolan ardeii.
Coaceți jumătățile de roșii într-o tigaie acoperită cu spray de gătit la 450 timp de 20 de minute sau până se înnegrește.
Saut usturoi si ceapa in ulei fierbinte 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Pulsați ardeiul tocat, jumătățile de roșii, amestecul de ceapă, sarea și chimenul într-un robot de bucătărie până se îngroașă; se amestecă coriandru.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca peșteri Roger Goulart Gran Reserva Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada