Salsa Chile la grătar cu biscuiți de orez

Salsa Chile la grătar cu biscuiți de orez este o fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 55 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, ulei vegetal, biscuiți de orez cumpărați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez brun și fasole cu ghimbir Chile Salsa, Snapper la grătar cu Mango, creveți și salsa Chile, și Cotlete de porc Chile la grătar cu Tortilla-Salsa Tomatillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Combinați usturoiul, roșiile, ardeii iute și șalotele într-un castron mediu.
Adăugați ulei și aruncați pentru a acoperi. Aranjați legumele pe grătar; se presara cu sare si piper. Grătiți până se carbonizează, întorcându-se ocazional, aproximativ 8 minute. Folosind clești, transferați usturoiul și legumele pe farfurie și răciți.
Se curăță usturoiul; se toacă grosier. Tăiați roșiile.
Tăiați ardeii iute pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și tocați ardeii iute grosier. Tăiați șalotele.
Combinați toate legumele într-un castron mediu.
Adăugați coriandru și suc de lămâie. Se amestecă bine; se condimentează cu sare și piper. (Salsa se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei și amestecați înainte de utilizare.)
Transferați salsa în vasul de servire; așezați pe platou. Înconjurați cu biscuiți de orez.