Salsa Chile la grătar cu biscuiți de orez

Salsa Chile la grătar cu biscuiți de orez
Salsa Chile la grătar cu biscuiți de orez este o fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 55 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, ulei vegetal, biscuiți de orez cumpărați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez brun și fasole cu ghimbir Chile Salsa, Snapper la grătar cu Mango, creveți și salsa Chile, și Cotlete de porc Chile la grătar cu Tortilla-Salsa Tomatillo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
2
Combinați usturoiul, roșiile, ardeii iute și șalotele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TomateTomate
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ulei și aruncați pentru a acoperi. Aranjați legumele pe grătar; se presara cu sare si piper. Grătiți până se carbonizează, întorcându-se ocazional, aproximativ 8 minute. Folosind clești, transferați usturoiul și legumele pe farfurie și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
CleșteClește
4
Se curăță usturoiul; se toacă grosier. Tăiați roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
5
Tăiați ardeii iute pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și tocați ardeii iute grosier. Tăiați șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
6
Combinați toate legumele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați coriandru și suc de lămâie. Se amestecă bine; se condimentează cu sare și piper. (Salsa se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei și amestecați înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
Transferați salsa în vasul de servire; așezați pe platou. Înconjurați cu biscuiți de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți De OrezBiscuiți De Orez
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista