Salsa Bean Dip

Salsa Bean Dip
Salsa Bean Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 172 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 40 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână chipsuri de tortilla, pătrunjel, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Salsa De Fasole Roșie, Salsa Cu Trei Fasole, și Salsa De Fasole Neagră.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați salsa, sucul de lămâie, fasolea, pătrunjelul și piperul; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
FasoleFasole
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Transferați într-un vas de servit.
3
Se servește cu chipsuri de tortilla. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru sosul de scufundare. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Chateau de Bligny Grande Reserve Brut cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Chateau de Bligny Grande Reserve Brut
Chateau de Bligny Grande Reserve Brut
O haină aurie adâncă subliniată de o linie de bule fine spumante. Un nas substanțial, înflorit (violet), note de fructe albe, pere foarte coapte, cremoase, ușor lemnoase, ciuperci. O structură fină, densă, fructe albe (piersici, nectarine), turtă dulce. O gură amplă și o lungime minunată.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista