Salsa

Salsa
Dacă aveți aproximativ 10 minute pentru a petrece în bucătărie, Salsa ar putea fi un super fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 63 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecetes necesită roșii, cilantru, oțet de vin roșu și ceapă verde. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Enchiladas de pui Salsa Verde ușurată cu salsa de ananas Avocado, Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile), și Soare Și Fierbinte! Salsa (Ananas Mango Kiwi Salsa).

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie apropiată de meridianul 4. Longitude este un vin de bază de 60% din recolta din 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă de la foudre & neutral oak. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4gr/l.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista