Salmon Puttanesca
Rețeta de somon Puttanesca ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 38 minute. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 4.64 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 331 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți conserve de roșii, pătrunjel, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Salmon Puttanesca, Puttanesca Cu Somon Pan-Ars, și puttanesca cu somon la gratar.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pește și gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Scoateți peștele din tigaie; păstrați cald.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; sotati 5 minute sau până când sunt fragede și aurii.
Adăugați măsline și următoarele 5 ingrediente; se fierbe 10 minute sau până când sosul se îngroașă. Întoarceți peștele în tigaie; gătiți până se încălzește bine.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.