Rețeta de somon Puttanesca ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 38 minute. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 4.64 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 331 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți conserve de roșii, pătrunjel, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Salmon Puttanesca, Puttanesca Cu Somon Pan-Ars, și puttanesca cu somon la gratar.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați pește și gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Scoateți peștele din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; sotati 5 minute sau până când sunt fragede și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați măsline și următoarele 5 ingrediente; se fierbe 10 minute sau până când sosul se îngroașă. Întoarceți peștele în tigaie; gătiți până se încălzește bine.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.