Salmon con Salsa de Mandarina y aguacate (somon cu mandarină și salsa de Avocado)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Salmon con Salsa de Mandarina y aguacate (somon cu mandarină și salsa de Avocado). Această rețetă face 2 porții cu 582 calorii, 37g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $5.59 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 106 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de suc de lime, ulei de măsline, suc și coajă de 1 mandarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este grozav. Încercați Salm de Mandarina (somon cu sos de mandarina), Papas con Salsa de Aguacate (cartofi cu sos de Avocado), și Somon la grătar cu Salsa de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face marinada: amestecați sucul de mandarină, coaja, piperul de sare, mierea și uleiul de măsline.
Turnați acest lucru într-o pungă mare de plastic cu fermoar, puneți fileurile de somon în pungă și puneți-le la frigider pentru a se răci timp de 1 oră.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie mică de copt cu hârtie pergament. Aranjați somonul pe foaia de copt.
Coaceți până când somonul este gătit, aproximativ 8 până la 10 minute. Se lasă deoparte să se răcească timp de 10 minute.Pentru salsa: curățați și tăiați capetele din fiecare mandarină. Folosind un cuțit de tăiat, tăiați de-a lungul membranei de pe ambele părți ale fiecărui segment.Eliberați segmentele și adăugați-le într-un castron mic.
Adăugați avocado, ceapă roșie, ulei de măsline, coriandru, suc de lămâie, chimen măcinat, sare și piper roșu.
Se amestecă și se lasă deoparte.Lingurați salsa deasupra somonului sau serviți pe lateral ca acompaniament.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.