Salmon BLT
Nevoie de un fel principal fără lactate? Salmon BLT ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 727 calorii. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de maioneză, roșii de friptură de vită, pâine de țară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Salată BLT, Salată BLT, și Somon cu beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina la foc mediu intr-o tigaie mare antiaderenta pana cand este crocanta.
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie sau un prosop de ceai curat.
Adăugați feliile de pâine și prăjiți până se rumenesc.
Se usucă somonul și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți o altă tigaie antiaderentă la foc mediu-mare și adăugați ulei. Odată fierbinte, adăugați somonul și gătiți aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Întindeți maioneza cu lămâie pe 2 bucăți de pâine. Condimentează Roșia cu sare și piper, după gust.
Adăugați niște salată, roșii, slănină și fileul de somon gătit la 1 felie de pâine și acoperiți cu cealaltă felie.
Tăiați sandwich-ul în jumătate pe diagonală și țineți-l în poziție cu o scobitoare decorativă. Repetați cu ingredientele rămase și aranjați sandvișurile pe un platou de servire.
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.