Salată vietnameză de tăiței de vită și orez

Salată vietnameză de tăiței de vită și orez
Rețeta salată vietnameză de vită și tăiței de orez este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Această rețetă face 6 porții cu 366 calorii, 21g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 108 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, sos de pește, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carne de vită Vietnameză fiartă peste salată de tăiței de orez, Supă vietnameză de tăiței de orez cu carne de vită, și Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză.

Instrucțiuni

1
Faceți salata de tăiței de orez
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Gatiti vermicelii intr-o cratita mare cu apa clocotita timp de 5 minute. Opriți focul și lăsați tăiței să stea în apă încă 5 minute. Se aruncă într-o strecurătoare și se clătește sub apă rece, apoi se acoperă cu un prosop umed și se lasă deoparte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Împărțiți tăiței de orez în 4 boluri sau farfurii de servire. Într-un castron mare, aruncați mugurii de fasole, castraveții, menta, ceapa verde și salata verde și așezați deasupra vermicelilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Fidea De OrezFidea De Orez
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un wok uscat la foc mediu, amestecați sau agitați alunele doar până când sunt aromate, calde și au o culoare maro moale. Zdrobiți alunele într-un mortar până când sunt măcinate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Se presară peste amestecul de tăiței de orez.Faceți sosul de scufundare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Amestecați sosul de pește, oțetul de orez, apa și zahărul într-o cratiță și puneți-l la foc mediu până chiar înainte de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Lasă să se răcească.
8
Adăugați usturoiul, chile și sucul de lămâie în sosul de scufundare.Wok-prăjiți carnea de vită Vietnameză
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
9
Feliați carnea de vită în fâșii de 1/16 inch și combinați într-un castron cu 2 linguri de lemongrass tocat, sosul de pește și jumătate de usturoi. Se lasă deoparte 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Elixirul GElixirul G
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie mare la foc mediu. Lucrând în două loturi, amestecați ceapa, lămâia rămasă și usturoiul rămas doar până când este parfumat, 1 până la 2 minute. Creșteți căldura la mare, adăugați carnea de vită și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
11
Transferați pe o farfurie. Repetați cu ceapa rămasă, lemongrass, usturoi și carne de vită. Întoarceți primul lot de carne de vită în wok, condimentați cu zahărul, sarea și piperul și amestecați pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
12
Serviți carnea de vită deasupra salatei de tăiței de orez și presărați cu alunele rămase. Treceți sosul de scufundare pe lateral și folosiți-l pentru a înmuia sau a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Ingrediente

2pumni3 picături de sos de soia3 picături de sos de soia1chili cu ochi de pasăre (sau alt ardei iute lung, slab, roșu, cum ar fi serrano)chili cu ochi de pasăre (sau alt ardei iute lung, slab, roșu, cum ar fi serrano)1micicastravete (aproximativ 6 inci lungime), feliat subțire, apoi tăiat în bețe de chibritcastravete (aproximativ 6 inci lungime), feliat subțire, apoi tăiat în bețe de chibrit23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsos de peștesos de pește33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsos de peștesos de pește1mânăfrunze de mentă, ruptefrunze de mentă, rupte2cuișoare1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil2cuișoareusturoi, curățat și zdrobitusturoi, curățat și zdrobit1pinchCiupiți ardeiul alb măcinat finCiupiți ardeiul alb măcinat fin2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsalată iceberg feliată bine ambalatăsalată iceberg feliată bine ambalată3tulpini subțiri de lemongrass, numai părți albe interioare, tocate mărunttulpini subțiri de lemongrass, numai părți albe interioare, tocate mărunt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâie (de la 1 la 2 limes)suc proaspăt de lămâie (de la 1 la 2 limes)1miciceapă albă sau roșie, feliată subțireceapă albă sau roșie, feliată subțire2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.vermicelli de orezvermicelli de orez33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilarahide prăjite tocate, plus mai multe pentru garniturăarahide prăjite tocate, plus mai multe pentru garnitură1pinchSare de vârfSare de vârf2scallions, felii subțiri pe diagonalăscallions, felii subțiri pe diagonală4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.mușchimușchi23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional2Bucăți de caramele Heath Barsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista