Salată Vietnameză De Orez-Tăiței
Nevoie de o farfurie fără lactate și pescatarian? Salata vietnameză de orez-tăiței ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 438 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, suc de lămâie, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată vietnameză de tăiței de vită și orez, Salată vietnameză de tăiței de orez cu legume murate, și Carne de vită Vietnameză fiartă peste salată de tăiței de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă usturoiul cu coriandru și ardeiul iute.
Transferați amestecul într-un castron, adăugați sucul de lămâie, sosul de pește sau sarea și zahărul; se amestecă bine.
Lăsați sosul să stea 5 minute.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați tăiței de orez; fierbeți-le 2 minute.
Se scurge bine. Clătiți tăiței cu apă rece până când s-au răcit.
Lasă-le să se scurgă din nou.
Combinați sosul, tăiței, morcovii, castraveții, menta și varza Napa într-un castron mare de servire. Aruncați bine și serviți salata garnisită cu arahide și crenguțe de mentă.