Salată verde dulce și amară cu sos de brânză albastră Gorgonzola

Salată verde dulce și amară cu sos de brânză albastră Gorgonzola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata verde dulce și amară cu brânză albastră Gorgonzola. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 448 calorii, 9g de proteine, și 41G de grăsime per portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână creșă de apă, salată de inimă, oțet de vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Salată Verde Dulce Și Amară Cu Sos De Brânză Albastră Gorgonzola, Friptură de flanc fript cu struguri de șampanie la grătar și o salată de verdeață amară și brânză albastră, și Verdeață amară cu vinetă de gutui și brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați salata și nucile. Într-un castron mic, amestecați uleiul în oțet. Se amestecă feliile de brânză și pere. Aruncă salata și condimentează cu sare și piper, după gustul tău.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista