Salata verde de toamnă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 33 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână salată verde cu frunze ondulate, piper, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de toamnă de porumb, roșii Cherry și ceapă verde prăjită la cuptor, Toamna Crudites cu verde Zeita Dressing, și Bile de Popcorn de toamnă cu piesele lui Reese: răsfăț Perfect pentru petrecerile de toamnă.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați apa, sucul și amidonul de porumb într-o cratiță mică, amestecând cu un tel. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Amidon De Porumb
Suc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Se ia de pe foc. Se amestecă miere, oțet, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Piper
Miere
Sare
3
Așezați într-un blender sau robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați brânză și procesați până se omogenizează bine. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
5
Pentru a pregăti salata, combinați salatele și ceapa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Stropiți cu vinetă, aruncând ușor pentru a combina.