Salată verde crocantă de iarnă cu pansament cald dulce și ascuțit
Salata verde crocantă de iarnă cu pansament cald dulce și ascuțit este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 194 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână rucola, zahăr granulat, salată verde, cum ar fi romaine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată de iarnă crocantă cu pansament de arțar Gorgonzola, Slaw de iarnă cu pansament cald de semințe de țelină, și Salată crocantă cu tăiței asiatici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți verdeața în bucăți mari și puneți-o într-un bol mare de salată cu rucola, scallions și arpagic.
Gatiti slanina intr-o tigaie nereactiva de 12 inci la foc mediu pana cand este crocanta.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi amestecați oțetul, zaharurile, sarea și 1/2 linguriță de piper în grăsime în tigaie. Se fierbe, amestecând ocazional, până se reduce la aproximativ 3/4 cană, 10 până la 12 minute. (Pansamentul trebuie să fie siropos și clocotit.)
Zdrobiți slănina peste salată, apoi aruncați cu suficient pansament cald pentru a acoperi ușor. Se condimentează cu sare și piper.
Oțetul, zaharurile și condimentele (fără grăsime de slănină) pot fi fierte pentru a reduce (la jumătate) cu 2 zile înainte.
Adăugați la grăsimea de slănină fierbinte, apoi aduceți la fierbere chiar înainte de a face salată.