Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pâinea toscană și salata de fasole. O porție conține 219 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, țelină, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Pâine toscană și supă de fasole, Salată De Fasole Toscană, și Salată Caldă De Fasole Toscană.
Instrucțiuni
1
Tăiați pâinea în cuburi. Aranjați cuburile de pâine într - un singur strat într - o tigaie jellyroll de 15 x 10 x 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Combinați roșia și restul de 10 ingrediente într-un castron mare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
5
Adăugați cuburi de pâine prăjită în amestecul de fasole chiar înainte de servire; aruncați ușor.