Salată tocată de Iarnă, Primăvară, Vară și toamnă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata tocată de Iarnă, Primăvară, Vară și toamnă. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și דל פחמימות,ă servește 6 și costă $3.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 530 calorii. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați air chorizo, baby bitter greens, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați salată de iarnă tocată, Salată de varză tocată de iarnă, și Salată Tocată De Varză De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, sucul de lămâie și muștarul într-un blender. Amestecați pentru a combina. Apoi, cu mașina în funcțiune, stropiți în aproximativ ceașcă de ulei. Odată ce se emulsionează și devine foarte cremoasă, opriți mașina și turnați amestecul într-un borcan mare.
Adăugați restul de 1 cană de ulei și tot oregano. Asigurați capacul și agitați pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper. Re-agitați chiar înainte de servire. Va fi mai multă vinaigretă decât aveți nevoie pentru această rețetă. Extra poate fi depozitat acoperit și refrigerat până la 2 săptămâni.Puneți o tigaie curată din fontă uscată la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, prăjiți ambele părți ale feliilor de chorizo până se rumenesc frumos (aproximativ 2 minute pe fiecare parte).
Scoateți din tigaie și scurgeți-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Odată răcite, feliați-le în cioburi de dimensiuni egale. Set aside.To asamblați salata aruncați toate ingredientele rămase într-un castron mare.
Adăugați aproximativ ceașcă de calibru (mai mult sau mai puțin după gust) din vinaigreta pregătită și aruncați ușor. Întoarceți amestecul pe o farfurie mare de servire. Se acoperă cu feliile de chorizo prăjite. Condimentează cu mai mult piper negru.