Salată Tocată
Salata tocată este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 206 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, piper, porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Salată tocată cu năut prăjit (salata mea preferată tocată), Salată Tocată, și Salată Tocată Tex - Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3 litri de apă la fierbere într - o oală de 5 până la 6 litri, apoi gătiți mazărea cu ochi negri, parțial acoperită, până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
În timp ce mazărea se gătește, tăiați dovleceii și feniculul în zaruri de 1/4 inch.
Bateți împreună scallions, mărar, oțet, suc de lămâie, muștar, piper, cayenne și 1 1/2 lingurițe de sare într-un castron mare.
Adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Adăugați dovleceii și feniculul la pansament.
Când mazărea este fragedă, transferați cu o lingură cu fante într-o sită așezată peste un castron mare, rezervând apă de gătit în oală și răciți ușor mazărea, apoi adăugați la salată.
Întoarceți apa la fierbere și adăugați restul de 1 1/2 linguri de sare, apoi gătiți porumbul și edamame, neacoperite, până se înmoaie, 6 până la 7 minute.
Se transferă în sită pentru a se răci ușor, apoi se adaugă în salată și se amestecă pentru a se combina. Se răcește complet salata și se servește răcită sau la temperatura camerei.