Salată thailandeză de tăiței de pui
Salata Thailandeză de tăiței de pui este o fără lactate garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 204 calorii. 39 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Această rețetă de la BBC Good Food necesită zahăr de palmier, ardei iute, sos de pește și ceapă de primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Rețete similare includ Salată Thailandeză De Pui-Tăiței, Salată de tăiței Thailandezi cu pui la grătar, și Salată thailandeză de pui și tăiței de creveți.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o tigaie mare grea sau o caserolă rezistentă la flacără, apoi adăugați ghimbirul, ceapa de primăvară și usturoiul, plus o stropire bună de sare. Se acoperă cu apă, se aduce la fierbere, se reduce focul, apoi se acoperă bine. Fierbeți puiul timp de 1-1 ore până se înmoaie. Lăsați să se răcească timp de 15 minute, apoi scoateți puiul din tigaie și îndepărtați carnea. (Stocul poate fi răcit și congelat pentru supe, sosuri și caserole.) Rupeți puiul în bucăți de mărimea mușcăturii, apoi lăsați să se răcească.
Puneți tăiței într-un vas mare rezistent la căldură și acoperiți cu apă clocotită. Se lasă 4 minute, se scurge, se clătește în apă rece, apoi se întoarce în vas. Folosiți o foarfecă pentru a tăia în lungimi scurte, apoi aruncați cu uleiul pentru a le împiedica să se lipească.
Gatiti sparanghelul timp de 3-4 minute in apa clocotita cu sare, apoi varfati intr-o sita si raciti sub apa curenta rece.
Se scurge bine. Dacă folosiți fasole verde, gătiți-le cu sparanghelul. Dacă utilizați snaps de zahăr, nu va trebui să fie gătite.
Pentru a face pansamentul, amestecați sucul de lămâie cu zahărul până se dizolvă.
Adăugați sosul de pește și ardeii iute, apoi amestecați bine. Pentru a servi, puneți toate ingredientele salatei într-un castron mare cu majoritatea frunzelor de busuioc și mentă.
Se toarnă peste pansament și se aruncă totul bine. Îngrămădiți într-un castron mare de servire, apoi împrăștiați peste arahide și busuiocul și menta rămase.