Salată thailandeză de tăiței de pui

Salată thailandeză de tăiței de pui
Salata Thailandeză de tăiței de pui este o fără lactate garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 204 calorii. 39 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Această rețetă de la BBC Good Food necesită zahăr de palmier, ardei iute, sos de pește și ceapă de primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Rețete similare includ Salată Thailandeză De Pui-Tăiței, Salată de tăiței Thailandezi cu pui la grătar, și Salată thailandeză de pui și tăiței de creveți.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-o tigaie mare grea sau o caserolă rezistentă la flacără, apoi adăugați ghimbirul, ceapa de primăvară și usturoiul, plus o stropire bună de sare. Se acoperă cu apă, se aduce la fierbere, se reduce focul, apoi se acoperă bine. Fierbeți puiul timp de 1-1 ore până se înmoaie. Lăsați să se răcească timp de 15 minute, apoi scoateți puiul din tigaie și îndepărtați carnea. (Stocul poate fi răcit și congelat pentru supe, sosuri și caserole.) Rupeți puiul în bucăți de mărimea mușcăturii, apoi lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Puneți tăiței într-un vas mare rezistent la căldură și acoperiți cu apă clocotită. Se lasă 4 minute, se scurge, se clătește în apă rece, apoi se întoarce în vas. Folosiți o foarfecă pentru a tăia în lungimi scurte, apoi aruncați cu uleiul pentru a le împiedica să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Gatiti sparanghelul timp de 3-4 minute in apa clocotita cu sare, apoi varfati intr-o sita si raciti sub apa curenta rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Se scurge bine. Dacă folosiți fasole verde, gătiți-le cu sparanghelul. Dacă utilizați snaps de zahăr, nu va trebui să fie gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Pentru a face pansamentul, amestecați sucul de lămâie cu zahărul până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați sosul de pește și ardeii iute, apoi amestecați bine. Pentru a servi, puneți toate ingredientele salatei într-un castron mare cu majoritatea frunzelor de busuioc și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Sos De PeșteSos De Pește
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se toarnă peste pansament și se aruncă totul bine. Îngrămădiți într-un castron mare de servire, apoi împrăștiați peste arahide și busuiocul și menta rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarniturăSalată
Revista