Salată thailandeză de tăiței de pui

Salată thailandeză de tăiței de pui
Salata Thailandeză de tăiței de pui este o fără lactate garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 204 calorii. 39 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Această rețetă de la BBC Good Food necesită zahăr de palmier, ardei iute, sos de pește și ceapă de primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Rețete similare includ Salată Thailandeză De Pui-Tăiței, Salată de tăiței Thailandezi cu pui la grătar, și Salată thailandeză de pui și tăiței de creveți.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-o tigaie mare grea sau o caserolă rezistentă la flacără, apoi adăugați ghimbirul, ceapa de primăvară și usturoiul, plus o stropire bună de sare. Se acoperă cu apă, se aduce la fierbere, se reduce focul, apoi se acoperă bine. Fierbeți puiul timp de 1-1 ore până se înmoaie. Lăsați să se răcească timp de 15 minute, apoi scoateți puiul din tigaie și îndepărtați carnea. (Stocul poate fi răcit și congelat pentru supe, sosuri și caserole.) Rupeți puiul în bucăți de mărimea mușcăturii, apoi lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Puneți tăiței într-un vas mare rezistent la căldură și acoperiți cu apă clocotită. Se lasă 4 minute, se scurge, se clătește în apă rece, apoi se întoarce în vas. Folosiți o foarfecă pentru a tăia în lungimi scurte, apoi aruncați cu uleiul pentru a le împiedica să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Gatiti sparanghelul timp de 3-4 minute in apa clocotita cu sare, apoi varfati intr-o sita si raciti sub apa curenta rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Se scurge bine. Dacă folosiți fasole verde, gătiți-le cu sparanghelul. Dacă utilizați snaps de zahăr, nu va trebui să fie gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
5
Pentru a face pansamentul, amestecați sucul de lămâie cu zahărul până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
6
Adăugați sosul de pește și ardeii iute, apoi amestecați bine. Pentru a servi, puneți toate ingredientele salatei într-un castron mare cu majoritatea frunzelor de busuioc și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Sos De PeșteSos De Pește
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Se toarnă peste pansament și se aruncă totul bine. Îngrămădiți într-un castron mare de servire, apoi împrăștiați peste arahide și busuiocul și menta rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarniturăSalată
Revista